صفحة 16 من 32 الأولىالأولى ... 6141516171826 ... الأخيرةالأخيرة
النتائج 151 إلى 160 من 319

الموضوع: •:*¨`*:• .يــــــلا نطبـــــــــخ •:*¨`*:•

  1. #151
    Pb Elite
    تاريخ التسجيل
    May 2007
    الدولة
    In Oyster
    المشاركات
    3,817

    Thumbs up

    الســـــــــــلام عليـــكم يـا بنــاااات

    معلشـى اتـأخرت عليـكو بس المشكلـة عندى انـا ونور ان الصور مش راضيـه تترفع من امبـارح فلمـا تترفع هبقى انزل الحاجة اللى كنت عاملاها

    لكن انا كنت عاملـه حاجة من الأجــازة اللى فـاتت وناسيـاهااا وصورهـا جاهـزة

    يــارب تعجبكــم (محببه جدا للاطفـال ابن صاحب بابا مستلمنى لازم كل اسبوع اعمله منها )


    ------------

    التــراميســــــــــــو


    ( ساعـات بيسموهـا كيكـة البسكوووت)


    المقـاديـر


    (كريم كراميـل - كريم شانتيـه - ميـه - لبن - بسكويت سـادة )

    ا كـريم كراميـل (بفضـل دريـم)

    كـريم شانيتة ( بصو حطو كتير يعنى انا مثلا بشتريه بالكيلو بجد جميل واوفر كتير ) حطيت من الكريم شانيه كوباية او كوباية ونص

    1 كوب لبـن

    1/2 كوب ميـة

    بسكويت سـادة (كميتة بتكون حسب الحاجة اللى هتحضرى فيها يعنى انا استخدمت 4 باكو)

    ملحوظة ممكن تزودوو المقادير بس لو هتزودى حاجة تزودى التانية


    الطــــــــــــــــــريقـــة

    بنحـط الكريم كراميـل البودرة فقط + الكريم شانتيـة + اللبن + الميـة

    ونضربهم كويس فى الخلاط لحد ما تلاقى القوام متماسك ودا بفضل الكريم شانتية طبعاا

    نجيب الوعاء اللى هنحط فيه انا حطيت فى بيركس نحط اول طبقة من البسكويت بالشكل دا كده














    ونضيف شوية من الخليط فى جمب واحد من الطبق بالراحة خااالص وعن قرب مش من ارتفاع عالى عشان رصة البسكوت مش تتلخبط وبعدين نفرده بالراحـه
















    ونرجع نحط طبقة بسكوت وعليها خليط وهكذا بحيث اخر طبقة تكون من الخليط اللى عندك زى الشكل دا كده
















    وبعدين نجيب الكراميل اللى مع الكريم كراميل ونزوق بيه الطبق بأى شكل زى ما انتو عايزين

    بس انا عشان فاشلة فى التزويق حطيت أى حاجة كده














    وبعدين نحطهـا فى التلااااجة علطووول وتسيبيها هتلاقيها مسكت نفسها اكتر وجمدت كده وبقت حلوة

    تقطعيها بقى وهتلاقيها بتتقطع وتخرج بسهولة لان اول طبقة بسكوت فهتتشال بسرعة جداا وتقدميها










    شـويـه ملاحيـظ وافكــار

    * بالنسبــة للبسكوووت ممكن قبل مـا تحطيـه تغمسيـه فى نسكافيـة دافى شوية
    (بيقولو بيخليه احلى لكن انا لسه ماجربتوش)

    * ممكن تزودى للخليط اثناء الخلط برده نسكافية بس مش كتير

    * بالنسبة للشكل النهائى ممكن بعد ما نحط الكراميل على هيئة دواير تجيبى خلة من بتاعت السنان دى وتمشيهـا بالراحة على الكراميل بتدى شكل حلو انا شفتـه


    انا كنت ناوية اعمل الافكار دى وانزلهااا من اول وجديد بس مش مشكلة

    فـــــــــى أمــــــــــــــــــان الله




  2. #152

    تاريخ التسجيل
    Dec 2009
    الدولة
    يارب مع رسول الله
    المشاركات
    2,600

    افتراضي

    براافوو عليكى والله ياهنووووود

    تسلم ايديك بجد

    بجد والله بدون مجاملات انتى رائعه

    والتراميسووووو اروع

    والله شجعتينا ياهند

    ايوه كده بنات مصر بخيـــــــــــــــــر

    ان شاء الله اجربها

    تسلمـــــــــــــــــــــــــــــــــــى
    .....

    وربنا يقدرنى اقدر انزل البتاعه دى


  3. #153
    Pb Elite
    تاريخ التسجيل
    May 2010
    المشاركات
    1,158

    افتراضي

    ربنــا معاكــى

    نصيحـة هعمـل بيهـا إن شاء الله لو فكرت اعمل بسبوسة الا وهى انك مش تقلبيها كتير مجرد ما المكونات تمتزج تفرديها فى الصنية لان كتر العجن والتقليب بيجمدهااااااااا
    وده اللى حصل
    وما شاء الله كانت جامدة بس والله لذيذة
    شكراااااااااا
    دكتورة هند المرة الجايه مش هقلبها كتير


  4. #154
    Pharma Student
    تاريخ التسجيل
    May 2009
    المشاركات
    450

    افتراضي

    جميل أوى يا بنات انا بموووووووت فى الحلويات

    ودى اللى جايبانى لورا.........

    انا هحاول أجرب التراميسو وأقولكو عملت ايه ربنا يستر

  5. #155
    Pharma Student
    تاريخ التسجيل
    Mar 2010
    الدولة
    المـحـلة الكـبرى
    المشاركات
    47

    افتراضي

    انا هاين عليه ادخل في الشاشه عشان اكل حته شكلك طباخه بريمو يا هنود انا هجربها اكيد
    -----
    انا مليش في جوز الهند مع اني اسمي هند وبحب هند اللي عامله الموضوع بس احلي حاجه الصور جزاكي الله خيرا يا نوده

  6. #156
    Pharma Student
    تاريخ التسجيل
    Jun 2009
    الدولة
    ارض الواقع
    المشاركات
    260

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Moon-Let`s Go مشاهدة المشاركة

    وده اللى حصل
    وما شاء الله كانت جامدة بس والله لذيذة
    شكراااااااااا
    دكتورة هند المرة الجايه مش هقلبها كتير
    ههههههههههههههه
    يلا خير
    معلش افتكرت نفسي
    عموما
    ولاول مره في تاريخي المشرف في الحلويات اعمل حاجه وتنفع
    عملت بلح الشام لوحدي من طريقة نور والحمد لله كان جميل
    شيدوا حيلكم يا بنات وفيدونا كده
    واحنا هندعيلكم

    التراميسو يا هنوده شكله تحفه
    بس البسكويت مش هيكون طري اوي
    ولا هيمسك لما احطه في التلاجه

  7. #157
    Pb Elite
    تاريخ التسجيل
    May 2007
    الدولة
    In Oyster
    المشاركات
    3,817

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة N00R EL _SHAMS مشاهدة المشاركة
    براافوو عليكى والله ياهنووووود

    تسلم ايديك بجد

    بجد والله بدون مجاملات انتى رائعه

    والتراميسووووو اروع

    والله شجعتينا ياهند

    ايوه كده بنات مصر بخيـــــــــــــــــر

    ان شاء الله اجربها

    تسلمـــــــــــــــــــــــــــــــــــى
    .....

    وربنا يقدرنى اقدر انزل البتاعه دى


    ايــه الكلام دا كلــه يا نيــرة بجد كتير اووووى

    تسلميـلى يا حبيبتــى و كلامك دا غـالى عنـدى أوى والله وشهـادة اعتز بيهـا كمـان



    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Moon-Let`s Go مشاهدة المشاركة
    وده اللى حصل
    وما شاء الله كانت جامدة بس والله لذيذة
    شكراااااااااا
    دكتورة هند المرة الجايه مش هقلبها كتير
    ^^
    طب الحمد لله حاليا اهم حاجة الطعم
    تسلمـى يا قمـر

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الجنة مرادى مشاهدة المشاركة
    جميل أوى يا بنات انا بموووووووت فى الحلويات

    ودى اللى جايبانى لورا.........

    انا هحاول أجرب التراميسو وأقولكو عملت ايه ربنا يستر

    ليـه بس لـورااا

    إن شــاء الله تعمليـه ويطلـع احلـى كتيـر إن شـاء الله

    بس لازم تعرفينـا بالنتيجـة


    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة NoDy NoDa مشاهدة المشاركة
    انا هاين عليه ادخل في الشاشه عشان اكل حته شكلك طباخه بريمو يا هنود انا هجربها اكيد
    هنــودى حبيبـى مبـروك رجوع النت تـانى يا قمـر

    وبعدين انـا اللى عايزة ادخل فى الشاشة ليكى عشان انتى وحشانى كتيييييييير



    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة NoDy NoDa مشاهدة المشاركة
    انا مليش في جوز الهند مع اني اسمي هند وبحب هند اللي عامله الموضوع بس احلي حاجه الصور جزاكي الله خيرا يا نوده
    طب إيـه رايـك هجيبـلك منهـا وابقى ما تاكليش يا هنود

    فى حد مش بيحب جوز الهند !!!

    وجزاكى ربى مثلـه يا حبيبتى وعايز نشوف البيتـزا بتاعتـك بقى يا عثثثل
    -----
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة عاشقة الحرمين مشاهدة المشاركة
    ههههههههههههههه
    يلا خير
    معلش افتكرت نفسي
    عموما
    ولاول مره في تاريخي المشرف في الحلويات اعمل حاجه وتنفع
    عملت بلح الشام لوحدي من طريقة نور والحمد لله كان جميل
    شيدوا حيلكم يا بنات وفيدونا كده
    واحنا هندعيلكم

    التراميسو يا هنوده شكله تحفه
    بس البسكويت مش هيكون طري اوي
    ولا هيمسك لما احطه في التلاجه

    على فكرة البسكوت بيكون ناشـف

    لما بيدخل التلاجة ومعاه الخليط دا بيبدأ يطرى بعد شوية وبيكون متماسك معاااه

    و الافضل يكون طرى عشان كده فى ناس بتحطه فى نسكافيه بدل ما تقعد تستناه يطرى


  8. #158

    تاريخ التسجيل
    Dec 2009
    الدولة
    يارب مع رسول الله
    المشاركات
    2,600

    افتراضي

    السلام عليكم يابنات

    يارب تكونوا كويسين وتمام
    واخيرا وبعد طوووول عناء
    هنعمل ان شاء الله

    شاورما الفراخ



    المقادير :

    صدور فراخ متقطعه مكعبات او شرايح "as u like"


    قرفه بودر

    بهار شاورما "من عند العطار جاهزه"

    ملح وفلفل

    شطـــــــــــــــــــــه "لو حابين "
    بشر برتقال
    بشر لمون"بيدوا الاتنين طعم جميل "
    شرايح طماطم صغيره
    فلفل شرايح الوان
    بصل شرايح
    توم

    الطريقه بقى :

    بسيطه اوى

    اول حاجه هنجيب الفراخ ونحط عليها البهارات كلها "ملح ..فلفل ..شطه.. القرفه ..بهار الشاورما " تمام
    وبعدين نحط عليها بشر البرتقال واللمون "بشر القشر يعنى تبشروه بالمبشره صغير جدا ومش تكتروا اوى م اللمون عشان مر " وبعدين نحط شوية زيت صغيرين ونقلبهم كويس ونسيبهم ساعه فى التتبيله دى فى التلاجه مثلا


    بعد خلاص ما الساعه تعدى وتكون الفراخ شربت م الخلطه دى

    هنجيب طاسه ونحط فيها التوم والبصل ونقلبهم لحد لما يدبلوا مش يحمروا...... تمام ؟

    هنجيب الخلطه م التلاجه ونعمل لها shock فى الزيت ونقلبها باستمرار لحد لما تستوى.. يعنى نص نص

    نجيب بقى الفلفل ونحطه عليها ونقلب شويه كمان

    وبعدين اخر حاجه الطماطم ونقلب برده
    ونسيبها لحد لما تستوى

    بس ياريت الطماطم نحطها واحنا متاكدين ان الفراخ استوت عشان لو الطماطم

    سيبناها شويه هتنزل صوص
    ودى م الاخطاء الى وقعت فيها




    وبالف هنا وشفاااااا



    وتحيــــــ
    ــــــــــــــا مصـــــــــــــــــر
    ........


    اللحمه ممكن تتعمل بنفس الطريقه دى

    انا كالعاده مش بعرف اصور وانا بشتغل ... احم احم

    بس صورت اخر طبق يارب يكون حافز كويس انكم تجربوها

    انا عملتها مرتين المره الاولى بيقولوا انها اطعم م التانيه مع ان المفروض العكس
    المره الاولى

    المره التانيه



    كان ليكم عندى طبق كفته كنت قلت الطريقه ومنزلتش ولا صوره

    فالطبق اهون




    الصوره ممكن تكون مش تمام لكن الطعم بجد جميل
    بلاش تريقه والا

    يارب تعجبكم

    وفـــــــ الاخر خالص كالعاده...منعا للمسائله القانونيه


    يالا سلام



    فى امـــــــ الله ــــــــــــــــان










    التعديل الأخير تم بواسطة N00R EL _SHAMS ; 13-02-2011 الساعة 10:07 PM

  9. #159
    Pb Elite
    تاريخ التسجيل
    Dec 2009
    الدولة
    at a home of my dreams
    المشاركات
    1,961

    افتراضي

    ما شاء الله
    انا تقريباً قرأت كل الوصفات اللي في الموضوع
    وصفاتكم هايلة خااااااااااااااااالص
    وبتجوعني خالص خالص
    و جزاكم الله كل خير على الافادة
    ان شاء الله لما اجرب حاجة منها هقولكم على النتيجة

    تسلم الايادي

  10. #160
    Pharma Student
    تاريخ التسجيل
    Oct 2009
    الدولة
    ♥ ______ ♥
    المشاركات
    1,789

    افتراضي

    ماشاء الله يا بنات

    التراميسو تحفة يا هنووود وبجد الصور حلوة اوى زى طعمه أكيييد
    بحب جدااااا وصفاتك فى الحلويات
    تسلم ايدك يارب


    والشاورما يا نووور أكثر من رائعة ( أنا بمووووووت فيها اصلا )
    والطريقة سهلة كمان
    والصور تمام اوى وجوعتنى وشكلك هتبوظى الرجيم اللى أنا مش عاملاه

    استمروا يا بنات
    ماشاء الله عليكم


صفحة 16 من 32 الأولىالأولى ... 6141516171826 ... الأخيرةالأخيرة

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •