ايــه الكلام دا كلــه يا نيــرة بجد كتير اووووى
تسلميـلى يا حبيبتــى و كلامك دا غـالى عنـدى أوى والله وشهـادة اعتز بيهـا كمـان

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Moon-Let`s Go
وده اللى حصل
وما شاء الله كانت جامدة بس والله لذيذة
شكراااااااااا
دكتورة هند المرة الجايه مش هقلبها كتير
^^
طب الحمد لله حاليا اهم حاجة الطعم
تسلمـى يا قمـر

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الجنة مرادى
جميل أوى يا بنات انا بموووووووت فى الحلويات
ودى اللى جايبانى لورا.........
انا هحاول أجرب التراميسو وأقولكو عملت ايه ربنا يستر
ليـه بس لـورااا
إن شــاء الله تعمليـه ويطلـع احلـى كتيـر إن شـاء الله
بس لازم تعرفينـا بالنتيجـة

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة NoDy NoDa
انا هاين عليه ادخل في الشاشه عشان اكل حته شكلك طباخه بريمو يا هنود انا هجربها اكيد
هنــودى حبيبـى مبـروك رجوع النت تـانى يا قمـر
وبعدين انـا اللى عايزة ادخل فى الشاشة ليكى عشان انتى وحشانى كتيييييييير

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة NoDy NoDa
انا مليش في جوز الهند مع اني اسمي هند وبحب هند اللي عامله الموضوع بس احلي حاجه الصور جزاكي الله خيرا يا نوده
طب إيـه رايـك هجيبـلك منهـا وابقى ما تاكليش يا هنود
فى حد مش بيحب جوز الهند !!!
وجزاكى ربى مثلـه يا حبيبتى وعايز نشوف البيتـزا بتاعتـك بقى يا عثثثل
-----

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة عاشقة الحرمين
ههههههههههههههه
يلا خير
معلش افتكرت نفسي
عموما
ولاول مره في تاريخي المشرف في الحلويات اعمل حاجه وتنفع
عملت بلح الشام لوحدي من طريقة نور والحمد لله كان جميل
شيدوا حيلكم يا بنات وفيدونا كده
واحنا هندعيلكم
التراميسو يا هنوده شكله تحفه
بس البسكويت مش هيكون طري اوي
ولا هيمسك لما احطه في التلاجه
على فكرة البسكوت بيكون ناشـف
لما بيدخل التلاجة ومعاه الخليط دا بيبدأ يطرى بعد شوية وبيكون متماسك معاااه
و الافضل يكون طرى عشان كده فى ناس بتحطه فى نسكافيه بدل ما تقعد تستناه يطرى