منتدى كلية الصيدلة - جامعة المنصورة

منتدى كلية الصيدلة - جامعة المنصورة (http://www.pharma-board.com/board/index.php)
-   الفرقة الاعدادية 2010 (http://www.pharma-board.com/board/forumdisplay.php?f=113)
-   -   الإستبيان (http://www.pharma-board.com/board/showthread.php?t=16309)

الفراشة الرقيقة 02-07-2010 12:57 AM

الإستبيان
 
يا جماعة الإستبيان بتاع الترم التانى موجود على موقع الكلية و هنعمله زى الترم الأول يلا كلكوا إدخلوا و إعملوه :fop (18):

ameer 02-07-2010 10:19 AM

http://www.pharma-board.com/board/showthread.php?t=8472

محمد غريب 03-07-2010 03:08 PM

اللي نسي كلمة السر يعمل ايه حد يرد عليه

Amira 03-07-2010 03:10 PM

جرب تدخل اللى موجوده عندك فى الكارنيه

لو معرفتش يبقى تروح وحده الضمان و الجوده "الاوضه اللى فيها اجهزه كمبيوتر كتيره دى"

وهما هيتصرفوا ان شاء الله

مهداه 03-07-2010 03:44 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة amira (المشاركة 299946)
جرب تدخل اللى موجوده عندك فى الكارنيه

لو معرفتش يبقى تروح وحده الضمان و الجوده "الاوضه اللى فيها اجهزه كمبيوتر كتيره دى"

وهما هيتصرفوا ان شاء الله

اميره
وحشتينى:fopl00l:
بقولك ايه
بضغط على تقييم العمليه الدراسيه مش بيظهرلى حاجه تحتها
وبالتالى مش هقدر اعمل الاستبان:(:(
هو الحجات دى ظهرت عندك ولا لسه

Amira 03-07-2010 03:52 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة مهداه (المشاركة 299959)
اميره

وحشتينى:fopl00l:
بقولك ايه
بضغط على تقييم العمليه الدراسيه مش بيظهرلى حاجه تحتها
وبالتالى مش هقدر اعمل الاستبان:(:(
هو الحجات دى ظهرت عندك ولا لسه

:fopl00l: مهـــــــــــــدااااه

"وانتى كمان :winfop: "

الحمدلله كل حاجه زى الفل عندى ناقص بس انى احل :fopl00l:

كله ظاهر عادى جربى تانى

مهداه 03-07-2010 05:04 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة amira (المشاركة 299967)
:fopl00l: مهـــــــــــــدااااه

"وانتى كمان :winfop: "

الحمدلله كل حاجه زى الفل عندى ناقص بس انى احل :fopl00l:

كله ظاهر عادى جربى تانى

خلاص يا ميرو
اصلى كنت بستخدم متصفح موزيلا
بتفتح بالانترنت اكسبلورر

Amira 03-07-2010 05:08 PM

خـــلاص ماشى يا مهــــداه
:fopl00l:

الفراشة الرقيقة 04-07-2010 02:36 PM

يا جماعة مش بيظهر عندى علامة صح على الحاجات اللى عملتها وضغطت حفظ , إيه السبب ؟؟؟ و فى الإستبيان فى الفيزيا موجود دكاترة الترم الأول ,,إيه الحل ؟؟؟

مهداه 04-07-2010 03:00 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الفراشة الرقيقة (المشاركة 300440)
يا جماعة مش بيظهر عندى علامة صح على الحاجات اللى عملتها وضغطت حفظ , إيه السبب ؟؟؟ و فى الإستبيان فى الفيزيا موجود دكاترة الترم الأول ,,إيه الحل ؟؟؟

بالنسبه للجزء الاول معرفش
لكن بالنسبه للدكاتره بتوع التيرم الاول
مش هتعملى الاستبيان بتاعهم
فقط لكل تيرم دكاترته:fop (29):


الساعة الآن 06:34 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc. Trans by